2810283707 6932269426 Ηράκλειο Κρήτη
 
 
 
   
     
     
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ - Τεχνική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη | Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές


Η τεχνική εταιρεία “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ειδικεύεται στον τομέα της ενέργειας και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιό σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε από τις παρακάτω υπηρεσίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 

Ενεργειακές Επιθεωρήσεις & Μελέτες
Πραγματοποιούμε λεπτομερείς επιθεωρήσεις των ενεργειακών συστημάτων σας και εκπονούμε μελέτες για την ανάλυση της κατανάλωσης ενέργειας, προσφέροντας προτάσεις βελτίωσης.
 
   

Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας
Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε προηγμένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας που βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των λειτουργικών δαπανών.
 
   
 
 
     
     
     
     
     
 
 

Θέρμανση - Κλιματισμός
Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού που είναι ενεργειακά αποδοτικά και περιβαλλοντικά φιλικά.
 
   

Ανεμογεννήτριες - Φωτοβολταϊκά
Παρέχουμε λύσεις για την εγκατάσταση και συντήρηση ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέροντας βιώσιμες πηγές ενέργειας.
 
   

Αυτοματισμοί Έξυπνων Κτιρίων
Προσφέρουμε λύσεις για τον αυτοματισμό έξυπνων κτιρίων, επιτρέποντας τον έλεγχο και την παρακολούθηση των ενεργειακών συστημάτων σας από απόσταση, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση της απόδοσης.
 
   
 
 
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
     2810283707  
     6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Με στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την προώθηση της βιώσιμης ενέργειας, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε λύσεις που θα προσαρμοστούν ακριβώς στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα της ενέργειας.

Είτε είστε επιχείρηση είτε ιδιοκτήτης ακινήτου και αναζητάτε εξειδικευμένες λύσεις για τη διαχείριση της ενέργειας σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σας και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας έναν βιώσιμο και αποδοτικό κόσμο για το μέλλον.