2810283707 6932269426 Ηράκλειο Κρήτη
 
 
 
   
     
     
  ΜΕΛΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ - Τεχνική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη | Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές


Για περισσότερα από 40 χρόνια, η τεχνική εταιρεία “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, είναι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τις μελέτες και τις κατασκευές. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 

Σύγχρονες Οικοδομικές & Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
Η εξειδικευμένη μας ομάδα σχεδιάζει και αναπτύσσει μελέτες υψηλής τεχνολογίας για κάθε είδους οικοδομικό έργο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της κάθε διαδικασίας.
 
   

Επιβλέψεις & Κατασκευές
Με την εμπειρία μας στον έλεγχο και την επίβλεψη των κατασκευαστικών διαδικασιών, εξασφαλίζουμε την εύρυθμη πρόοδο των έργων σας, την ποιότητα και τη συμμόρφωση προς τους κανονισμούς.
 
   

Υδραυλικά & Λιμενικά 'Έργα
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων υδραυλικής και λιμενικής φύσης, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.
 
   
 
 
     
     
     
     
     
 
 

Έργα οδοποιίας & χωματουργικά
Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμπειρία, αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τη συντήρηση δρόμων καθώς και παντός είδους χωματουργικές εργασίες.
 
   

Ανακαινίσεις & Διαμορφώσεις Χώρων
Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για ανακαινίσεις και αναδιαμόρφωση χώρων, δημιουργώντας κομψούς, λειτουργικούς και άνετους χώρους, όπως ακριβώς τους είχατε φανταστεί.
 
   

Τεχνοοικονομικές Μελέτες, Επιδοτήσεις & Εκτιμήσεις
Η εμπειρία μας στην οικονομική αξιολόγηση έργων σας βοηθά να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις, ενώ παρέχουμε υπηρεσίες για την αξιοποίηση επιδοτήσεων και εκτιμήσεων.
 
   

Οικοδομικές Άδειες & Νομ. Αυθαιρέτων
Βοηθούμε στην εξασφάλιση οικοδομικών αδειών και αντιμετωπίζουμε νομικά θέματα αυθαιρέτων, προσφέροντας εκτεταμένη νομική υποστήριξη.
 
   
 
 
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
     2810283707  
     6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Στην τεχνική εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Η επαγγελματική μας δέσμευση είναι να εκπληρώνουμε τις ανάγκες σας με ακρίβεια και επιτυχία.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια αλλά και στην τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα έργα σας με επιτυχία.