2810283707 6932269426 Ηράκλειο Κρήτη
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ - Τεχνική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη | Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές


Η τεχνική εταιρεία “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αναλαμβάνει την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και μηχανημάτων για βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά μηχανήματα και τον εξοπλισμό που θα σας βοηθάει καθημερινά να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 

Προμήθεια Εξειδικευμένου Εξοπλισμού
Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που ταιριάζει με τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε την προμήθειά του.
   
     

Προμήθεια Μηχανημάτων και Ειδικών Οχημάτων
Είτε πρόκειται για αδειοδότηση, παραγγελία ή παράδοση, επιμελούμαστε την ολοκληρωμένη διαδικασία προμήθειας μηχανημάτων και ειδικών οχημάτων, εντός και εκτός Ελλάδος.
   
     
   
ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΜΕ:
 
  Απορριμματοφόρα
  Λεωφορεία
  Ασθενοφόρα
  Τρακτέρ
  Χωματουργικά Μηχανήματα
  Ανυψωτικές Πλατφόρμες
  Περονοφόρα
  Καλαθοφόρα Οχήματα κ.α.
 
 
 
     
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
     2810283707  
     6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & 
ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Η εμπειρία μας στον χώρο της προμήθειας εξοπλισμού και μηχανημάτων εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τον καλύτερο εξοπλισμό για τις ανάγκες σας, ενώ είμαστε εκεί για να σας υποστηρίξουμε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την αρχική αξιολόγηση μέχρι την παράδοση.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κρήτη, τα νησιά και την Αττική.