2810283707 6932269426 Ηράκλειο Κρήτη
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ - Τεχνική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη | Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η τεχνική εταιρεία “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αρκετούς τομείς.

Επικεντρώνεται στην ασφάλεια, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τη χρηματοδότηση, την εκτίμηση ακινήτων και τις δικαστικές πραγματογνωμοσύνες.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 

Τεχνικοί Ασφαλείας & Πυρασφάλειας
Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας και πυρασφάλειας, βοηθώντας να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων και του κοινού σε κάθε είδους εγκαταστάσεις.
 
   

Ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα χρηματοδότησης & ενεργειακής αναβάθμισης
Σας καθοδηγούμε στην αναζήτηση και την ένταξή σας σε επενδυτικά προγράμματα χρηματοδότησης που στοχεύουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την προαγωγή βιώσιμων πρακτικών.
 
   
 
 
     
     
     
     
     
 
 

Άδειες Λειτουργίας
Σας βοηθούμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας για ξενοδοχειακές, βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή σας με τους νόμους και τους κανονισμούς.
 
   

Εκτιμήσεις ακινήτων
Οι εξειδικευμένοι μας εκτιμητές παρέχουν ακριβείς εκτιμήσεις ακινήτων για διάφορους σκοπούς, συμβάλλοντας στην αξιολόγηση και τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.
 
   

Δικαστικές Πραγματογνωμοσύνες
Παρέχουμε δικαστικές πραγματογνωμοσύνες υψηλής ποιότητας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία.
 
   
 
 
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
     2810283707  
     6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Στοχεύουμε στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και συμβουλών, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους με τους ποικίλους νομικούς και ρυθμιστικούς προσδιορισμούς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Επικοινωνήστε με την τεχνική εταιρεία μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κρήτη, τα νησιά και την Αττική.