2810283707 6932269426 Ηράκλειο Κρήτη
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ
Τεχνική Εταιρεία Ηράκλειο Κρήτη | Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές


Η τεχνική εταιρεία “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣ ΑΤΕΒΕ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, είναι κοντά σας από το 1982 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε έργα δημοσίου και ιδιωτικού φορέα στην Κρήτη, στα νησιά και στην Αττική.

Στελεχώνεται από τρεις διπλωματούχους, μηχανολόγους ηλεκτρολόγους μηχανικούς του Πολυτεχνείου, που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα στην εξοικονόμηση ενέργειας, δύο πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες μηχανικούς με εμπειρία 40 ετών, ενώ διαθέτει πλήρες ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, φορτηγά, μηχανήματα, εργαλεία, καλούπια και συσκευές, ώστε να μπορεί να εκτελέσει εργασίες κάθε είδους.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
η τεχνική εταιρεία, αναλαμβάνει οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές, βιομηχανικές, ενεργειακές, υδραυλικές και λιμενικές εργασίες,  φωτοβολταϊκά πάρκα, ενώ δραστηριοποιείται και σε κτιριακά έργα, ξενοδοχεία, εργοστάσια, στην πυρασφάλεια, καθώς και σε έργα οδοποιίας και γεωτρήσεων.
 
 
 
Παρέχει πλήρη πακέτα σε μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές και άδειες λειτουργίας για εμπορικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια και εργοστάσια, ενώ διαθέτει ειδικευμένα συνεργεία κατασκευής. Αναλαμβάνει επίσης την κατασκευή αθλητικών έργων και παιδικών χαρών, καθώς και διαμορφώσεις ξενοδοχείων, πισίνων και μεταλλικές κατασκευές.

Έχει μεγάλη εμπειρία στις δικαστικές πραγματογνωμοσύνες, εκτιμήσεις, εξειδικεύσεις ακινήτων, καθώς και σε δικαστικές εκτιμήσεις για τις βλάβες και τα ατυχήματα από πυρκαγιές.
   
     
Αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή κτιριακών έργων, όσον αφορά σκυρόδεμα, κτισίματα, σοβάδες, βιομηχανικά δάπεδα, μονώσεις, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, καθώς και ότι αφορά τον κλιματισμό, χωματουργικά έργα, μεταλλικές κατασκευές, αεραγωγούς, ηλιακά, φωτισμό led, αυτοματισμούς έξυπνου σπιτιού και μεμβράνες δεξαμενών.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στα αρδευτικά και γεωργικά έργα, στις αντλίες, στις γεννήτριες και σε έργα πυροπροστασίας
   
     
Εκπονεί ενεργειακές και τεχνοοικονομικές μελέτες και μελέτες για επιδοτήσεις και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και εισαγωγή εξοπλισμού και μηχανημάτων από το εξωτερικό.

Τέλος, υποστηρίζει τις επιχειρήσεις, ως εξειδικευμένος τεχνικός ασφάλειας και σύμβουλος, και βοηθά με τις γνώσεις της την αναβάθμιση και ανασυγκρότηση επιχειρήσεων, έχοντας πείρα 40 ετών.
 
 
 
     
     
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
   και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κρήτη, τα νησιά και την Αττική.   
     2810283707  
     6932269426  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & 
ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Η τεχνική εταιρεία δραστηριοποιείται, κυρίως, στην Κρήτη, σε νησιά και στην Αττική. Με στόχο την ποιότητα των έργων, αναλαμβάνει πλήρη πακέτα έργων, μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Είναι πιστοποιημένη επιχείρηση και διαθέτει εργοληπτικό δίπλωμα του Υπουργείου Υποδομών Δικτύων, ΜΕΕΠ 14489 2ης Τάξης. Είναι εγγεγραμμένη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος με αριθμό εγγραφής 3.285 και ΓΕΜΗ:077124427000, ΤΕΕ40016. Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015 BS, OHSAS 18001: 2007 και είναι πιστοποιημένοι Ενεργειακοί Επιθεωρητές, με αριθμό μητρώου 159.

Στόχος της είναι αφενός η άρτια αποπεράτωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας μελλοντική ανάγκη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ